View Single Post
Staro 11.01.2013., 00:53   #23
vision19
Premium
Moj komp

Datum registracije: Jan 2011
Citiraj:
Kolko si ti sad gluposti napisao to je strasno. Nemoj imati tako usko glediste. Regulatorna agencija je u svakoj drzavi bas zato da telekomi nebi divljali. Daj malo razmisli npr. ko je uveo minimalna odstupanja od ponuđene brzine itd.
Minimalna odstupanja od ponuđene brzine? Pa baš me zanima tko je uveo? HAKOM valjda? Da u teoriji. U preksi ni metar za BW ne znaju i ne mogu napraviti kako spada.

Isti taj HAKOM ne daje T-HT grupi da raspali optiku. I sada Vlada kao pušta optiku za operatere itd. Glupost.

Citiraj:
Da jadni T-com je baš poznat od svog početka(odnosno kupnje HT-a) po svoj želji za spuštanje cijena
Stvarno vokabular ti nije primjeren ovom forumu, možda nekim drugim hrvatskim forumima. Zašto bi spuštao cijene ako ima klijentelu koja ga koristi (ne ulazim u razloge, netko zato što mora netko zato što hoće), neka fino drugi telekomi (Vip npr) ponudi uslugu po manjoj cijeni pa će se zapitati. Sad će netko reći kako da ponudi kad HT ima monopol, pa fino, ili kopaj kabele ili plati vlasniku postojećih. Treća opcija je sad ova Vladina koja je po meni fijasko, neće nitko zbog babe optiku dovoditi koja će se isplatiti za 20-30 godina. Mislim da taj film nećemo gledati.

Primjer konkurencije su mobilne mreže, ali tu im je lako dobiti dozvolu za baznu, platiti RF spektar pokriti područje signalom i udri. Neka kopaju kabele

Bojim se da će to biti puno priče a ništa konkretno.

Zadnje izmijenjeno od: vision19. 11.01.2013. u 00:58.
vision19 je offline   Reply With Quote