Tema: Dell U2412M
View Single Post
Staro 10.01.2013., 19:56   #451
Lungz
Registrirani Korisnik
Moj komp

Lungz's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Imam par konkretnih pitanja za vlasnike ovog monitora, ako bi htjeli pomoći:

Imam Samsung 2433 i želim prijeći na IPS jer me oduvijek muči to što je slika tamnija kada se gleda odozdo (problem je to što kad npr. igram naget sam u stolici i gledam na monitor malo odozdo pa u igrama uvijek moram povećati svjetlinu da bi vidio u tamnijim prostorijama, a kada gledam filmove iz kreveta onda sam naravno još niže pa u tamnim scenama se npr. jedva vidi lice i 0 bodova što se detalja tiče). Inače mi je monitor super, ali kad je to problem s TN-om.

E sada, zašto to pišem... htio bih kupiti ovaj Dell jer se definitivno čini kao best buy, pogotovo jer je i to moj neki cjenovni rang.

Međutim, brine me taj "IPS glow" pa ako mi možete reći koliko stvarno smeta u mom slučaju? Dakle, igre kada igram centar monitora mi je jako malo iznad razine očiju, a filmove gledam iz kreveta koji je naravno puno niže. Filmove uvijek gledam navečer i to u potpunom mraku, a igre igram isto nekada u mraku. I da, kada sjedim pred monitorom, oči su mi nekih 60-70 cm od monitora budući da sam čitao da je i udaljenost bitna za IPS glow.

Pa eto, ako može netko napisati tko ima slična iskustva ili provjeriti kako je to u stvarnosti i jel smeta da ne kupujem bezveze monitor ako će mi to biti problem?
Lungz je offline   Reply With Quote