View Single Post
Staro 10.01.2013., 07:38   #305
Ateist
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Nov 2012
men doso laptop sa servisa i naso sam sta su sjebali sta mogu utvrdit izvana bez da ga rastavljam jer ak ga rastavim gubim jamstvo
tipka fn i f2 za wireless rjetko kad rade
tipka fn i f3 ili f4 za pozadinsko osvjetljenje tipki uopce ne rade i kad je pozadinsko osvjetljenje na max tipke i dalje ne svjetle
laptop se pregrijava masovno kao da je nuklearni reaktor bez vode
il nisu stavili novu termalnu pastu kad su mjenjali matičnu ili su po onoj slici sta su mi poslali pod slike kvara, pa rekli da to nije moj laptop jer su oni ljepili silikonom itd., moj laptop pa je jedan ventilator rikno jer nema kontakta tam gdje je sjeban konektor te se hladi sam s 1 ventilatorom poslje laptop stvarno radi buku koju nikad nije radio
BR DVD pisac i citac kad stacim cd unutra se cuje kao da sam upalio traktor doslovce ronda CD unutra
stvarno ne znam kako ti nesposobnjakovici imaju licenciju za popravljanje laptopa od 2k € a najvjerojatnije si neznaju ni guzicu obrisat a da se ne posjeku wc papirom, posto samo znaju sjebat nesto, bolje da nisam nosio laptop na servis vec da sam ga sam rastavio i nabavio djelove koji su mi trebali, a znao sam tocno sta je oslo, pošto sam inžinjer računarstva, njima je trebalo 40 dana da ustanove sta je otislo, nakon sto su promjenili matičnu ploču
Ateist je offline   Reply With Quote