View Single Post
Staro 09.01.2013., 21:04   #420
syss
Moderator
Moj komp

syss's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
w8 je definitivno zabavan i uzbudljiv os... ios me ne zanima, naravno radio sam na njemu ono silom prilika kod ekipe di nekaj zapne, android guram cijelo vrijeme, ali mi se ovo iskreno jako sviđa.

sucker sam za te male eye candye koji čine (imho) veliku razliku u svakodnevnom korištenju, sitnice na koje su pazili i koje su meni privlačne su čini se endless jer na svakom koraku te neka nova stvar razveseli.

nisam još ušao u dublje korištenje i za sada samo browsam po njemu onak turistički.

fluidnost i stabilnost za uređaj od 2500kn u slobodnoj prodaji je za android na žalost daleki sajns fikšn, baterija je nakon cijelog dana maltretiranja i drkanja po njemu pala sa nekih 80% na 60%, exchange i generalno mejlanje je odlično riješeno, spajanje na komp i lijepa organiziranost foldera (ringtones, video, music...) i usb-stick like iskustvo ću uvijek više cijeniti nego neke tamo softvere koji će misliti umjesto mene (makar ima i ta opcija naravno), odlična stvar su aktivni tajlovi koji se aktiviraju prema veličini ikone što je stvarno osjetno bolje rješenje nego add - widget ili add - shortcut pa onda to nije šortkat nego viđet pa ajde natrag pa naprijed...

uglavno sam 8s je super sklepan, izrazito brz i fluidan i zapravo me čini veselim

velim na stranu sad ovi limiti sa int. memorijom eventualno ram-om i sl... ovo je više neko mišljenje od w8 nego o uređaju.
syss je offline