View Single Post
Staro 09.01.2013., 09:39   #3677
CroKiller4
Registered User

Datum registracije: Aug 2008
Pozdrav ljudi.

Pročitao sam zadnjih 20 stranica topica i zaista svašta čovjek sazna. Ja sam korisnik Optime nekih 2 godine i generalno sam zadovoljan. Ima uvijek sitnih problema, ali ništa bitno.

Imam njihovu brzinu 10Mb/640kb. Ruter imam ovaj http://www.tp-link.com/en/products/d...odel=TD-W8901G

Čitao sam kažem vaše postove i vidio sam da u ruteru kod mene piše Annex M pa vidim da to nije tako ok. Ping mi je između 35-55. Zadnjih 2 mjeseca mi se često dogodi ne da pukne veza (sve lampice rade) nego odem na internet on ne radi. Ugasim Chrome pokrenem opet pa internet radi. Onda nakon nekoliko trenutaka ista stvar...lampice svijetle sve internet ne radi. Zna možda netko potencijalni problem? Firewall mi je isključen i na modemu i na W7. Antivirusni je AVG.

I drugo pitanje...da ne muljam, net koristim za Torrente i tu se ne mogu žaliti. Download je kakav treba biti. Ono još bitnije, koristim net za igranje. Imam PS3 i X360 i igram online. U zadnje vrijeme mi igre imaju dosta laga. FIFA-u 13 mi je neigriva doslovno. PS3 i X360 spajam žično preko modema. Testirao sam veze preko PS3 i X360 te piše da je NAT Open. Portovi su otvoreni.

Čitao sam da su neki od vas tražili prebacivanje u neki gaming mod? Daje li to kakve bolje rezultate ili? Nije mi jasno zašto šteka jer prije nije štekalo, a sve je isto.

Ako tko može dati kakav savjet ili pomoć bio bih vam zahvalan.

Pozdrav iz Broda.

Zadnje izmijenjeno od: CroKiller4. 09.01.2013. u 15:00.
CroKiller4 je offline   Reply With Quote