Citiraj:
Autor tutix
Popravak digitizera za Huawei U8650 je bio oko 250 kn u ovlaštenom servisu (mmm-agram), a za ovaj ZTE bi moglo biti isto tako pošto su mobiteli takvog ranga.
Uglavnom preko telefona u agramu ti neće ništa reći, ja sam ih kontaktirao preko maila jednom prilikom za jednog HTC-a i tražili su me da mobitel prvo donesem njima da oni to pregledaju pa da mi kažu više. Ali inače su skroz korektni - na Huaweiju mi zamjenili poklopac za koji su me lako mogli odj....
|
Ok hvala . I ja sam kontaktirao agram preko maila
" zahvaljujemo na Vašem upitu.
Nažalost, kod ovakve vrste kvara nemoguće je odrediti koji će dio biti potrebno zamijeniti jer se radi o više dijelova .Tek nakon pregleda tehničara i njegove procjene moći ćemo znati konačnu cijenu popravka.
Postoji mogućnost da popravak bude napravljen unutar garancije ali točnu informaciju ćemo imati tek nakon pregleda uređaja.
Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju."
Nigdje ne mogu saznati tocnu cijenu koliko bu to koštalo , ali ovi u agramu su rekli da nakon procijene oni kontaktiraju korisnika dal da popravljaju ili ne . Pa se nadam da je valjda onda tako . Sutra ga nosim u vip i nek ga šalju pa cemo vidjet