Citiraj:
Autor simba
Ima jedna stvar koju MRZIM kod LOL. U biti vjerojatno su to balavi klinci, al svejedno me ždere, pop...m totalno.
Primjerice zadnji slučaj mi je bio ovakav: u prvih par sekundi uzmem Annie i čekam druge da izaberu. Ljudi izaberu ad carry, solo top, support. Jedan lik 25 sec do kraja još uvijek ne izabere ništa (ostao jungler recimo) i onda napiše čarobnu riječ MID i uzme Kassadina. Ja rekoh zaboli me, prvi sam izabrao i to odavno. On kaže ja sam prije rekao, ostali potvrde... A jbt, pop...m i odem van
Ide mi na nerve to što praktički svaki put moraš napisat koji lane ćeš igrat iako je sasvim logično da sam izborom Annie htio mid. Nebi uopće bio problem da smo on i ja uzeli mid champa otprilike u isto vrijeme, promjenio bi na nešto drugo, igram na svim pozicijama, ali ovako...  
|
EEEEEEEEEEEEEEEE, baš to! To je najgora stvar! I još k tome znam da su npr. 2 od njih premade, i onda jedan brani drugoga, kao on je prije rekao..
Meni se jučer desilo da sam igrao Dianu, i igramo 4v5 i imam score 8:3:3, i naravno imamo varusa, koji fakat rastura, imamo teema, koji isto rastura, obojica imaju super score, i imamo još nidalee (offline) i ZYRA koja ima score 0:12:2, i ona će mene reportati za ks, za sve sve sve! I šta češ s takvima?
I na kraju cijeli moj team i protivnici su rekli da će nju reportati zbog feedanja, jer da nije mogli bi ih 4v5 pobjediti...