Citiraj:
Autor xPsycho
Naime imam Vip Racer 3 ( ili ti ga ZTE Blade 3) nako sto je pao na pod s nekih 30-40 cm puklo je staklo , sta uciniti sad ( servis zovem cijeli dan i nitko ne odgovara) , znaci to je puklo samo prednje staklo i koliko gledam po netu tu bi se samo trebalo zamjenit to staklo s digitizerom , ali bas nigdje nemogu naci to za taj model .... ima ko kakva iskustva i dali se to isplati popravljat !!
|
Popravak digitizera za Huawei U8650 je bio oko 250 kn u ovlaštenom servisu (mmm-agram), a za ovaj ZTE bi moglo biti isto tako pošto su mobiteli takvog ranga.
Uglavnom preko telefona u agramu ti neće ništa reći, ja sam ih kontaktirao preko maila jednom prilikom za jednog HTC-a i tražili su me da mobitel prvo donesem njima da oni to pregledaju pa da mi kažu više. Ali inače su skroz korektni - na Huaweiju mi zamjenili poklopac za koji su me lako mogli odj....
Što se tiče folije preko ekrana, nekad sam ju koristio, sad više ne. Isto kao i sa bumper caseovima. Nema smisla, mobitel je deblji s caseom, prsti preko folije ne prelaze kao preko golog ekrana.
Ali recimo, ne nosim ga sa ključevima, ne toliko zbog ogrebotina, koliko da ne zdrobim ekran. Za mob je uvijek rezerviran jedan džep hlača.