View Single Post
Staro 08.01.2013., 01:11   #258
lion406
Banned
Moj komp

Datum registracije: Nov 2010
Ako može neka preporuka za externi HDD od 2,5"...
Namjena mu je za gledanje filmova tj. spajam ga na TV koji ima player u sebi, ne bi 3,5" jer mi je potrebno napajanje, a to mi otežava premještanje HDD iz porstorije u prostoriju (imam 2 TV sa istim mogućnostima, plus komp na koji bi spajao za prebacivanje ili brisanje).
E sad veličina...ovaj koji trenutno imam je 250GB Verbatime ali je dao svoje jer je oštećen disk (lupio sam s njim po stolu jer me izludio u nekoliko navrata, odspajao se sam od sebe sa kompa i TV pa opet spojio...itd., uglavnom sjebo sam ga ), tako da bi bilo dobro da je bar 500GB ali može i 1TB.

Naravno ovo premišljanje između manjeg ili većeg je financijske prirode pa recimo da ukoliko ima neki od 1TB da je prihvatljiv zbog cijene ali i kvalitete.
OK razumijem da za određenu cijenu dobijaš i određenu kvalitetu...ali ajmo to reći da je best buy !
Evo jedan HDD koji me zainteresirao...ovaj...ali ne znam baš puno o Hitachi HDD-ima, ili je možda bolje da recimo idem na ovaj WD (sad sam vidio da je i jeftiniji od Hitachi-a)...ali eto svaki savjet je dobro došao
lion406 je offline   Reply With Quote