View Single Post
Staro 07.01.2013., 19:53   #365
X-Plosiv
Premium
Moj komp

X-Plosiv's Avatar

Datum registracije: Jan 2007
Citiraj:
Autor Guls Pregled postova
/cut
Ja sam jako velika društvena osoba što se tiče LoL-a, većinom nakon ulaska u gejm ne prođe niti 10 sec a da ja ne pišem gluposti. Većinom naleti odmah netko s druge strane ili iz mog tima koji se isto zajebava, i odmah mi je game draži. Da li ja otišao na kill streak 10-0 i onda umro, I don't care.

Sjećam se jednom sam doletio na top (mislim da sam bio Darius protiv Siona), i zezamo se mi u all chat-u dok nisu došli CS i padne mi napamet ideja "Let's farm. I don't hit you, you don't hit me. Junglers back off from top until we both hit lv 6.". Tako je i bilo, znali smo se slučajno koji put lupiti s basic kada bismo stajali pored creepova. Kada smo došli na 6lv, nismo se lupali, odmaknuli smo se i od tada kreće naš laning phase. Nije pametno puštati Sionu da farma, ali je game bio smiješan.

Inače igram s ekipom koja se voli zezati, pa makar i izgubili. Igra se ozbiljno, ali ako se može uhvatiti sec kada se može trollati, to je to.

Danas sam odigrao dviej partije s Blitzcrankom (0/6/14 i 3/3/10) i izownao poprilično drugi gejm kada su samo bježali od mene. Ali smo se smijali, čak je i suparnički tim sprdo Ezreala što sam mu sve radio, da je na kraju lik rage quittao.

Dok sam jučer ujutro bio toliko pijan kada sam došao u 5h ujutro, da ne znam zašto sam upalio Skype, ali su me odmah ovi moji natjerali da igramo ARAM 4 / 17 / 5 da ne znam niti gdje su bili neprijatelji itd, još igrao s Tristanom s kojom sam samo jednom igrao u ARAM-u. Klasika je bila "QWERERREWREWRQWEQWRQWEQ" i nadati se bilo čemu
X-Plosiv je offline   Reply With Quote