Citiraj:
Autor Mitsuoka
Vidim da ne čitate, ja govorim i o VIP-u i o T-Mobileu.
Meni je rečeno 3 mjeseca od isteka ugovorne obveze kako bi ostvario pravo popusta. (VIP)
To mi je rekao prijatelj koji radi u VIP centru.
Za TMobile sam rekao da mi je majka uzela uređaj pola godine od isteka ugovora (istekao u 4. mjesec, ona produžila u 11.)
|
Jedini koji tu ne čita si ti, a koliko vidim u ovom quoteu dolje, još si i prgav bezveze

Napisat ću ti ovako pošto vidim da si 'pametan'.
Ne možeš iskoristiti popust na pretplatu ugovoren prije 2 ili 4 godine ni u kom slučaju osim ako ne produžuješ ugovornu obvezu 90 dana prije isteka dosadašnje sa uključenom pogodnosti 50% popusta na pretplatu+novi uređaj svake dvije godine, niti više od 30 dana od isteka ugovorne obveze.
Je li sada jasnije?
U tmobileu je ista stvar, ako si koristio nekakvu trajnu pogodnost, ne smije proći više od 30 dana od isteka dosadašnjeg ugovora da bi i dalje koristio tu pogodnost pri produženju novog ugovora aka ugovorne obveze, uz uzimanje novog mobitela pri produženju, naravno.
To što ti lupetaš tu o produživanju klasične pretplate 3mj ili fyi kad god te volja, je nešto sasvim petnaesto od onog o čemu kokos (i ja i još neki tu u temi) pričamo. Ti možeš produžit ugovornu obvezu i u tmobileu i u vipu NAKON isteka iste, kad god te volja, i uzet u tom trenutku kad produžuješ novi uređaj, ALI GUBIŠ POGODNOSTI POPUT TOG 50% POPUSTA NA PRETPLATU (TRAJNO) i slične ostale pogodnosti.
Ja više ne znam kak bi ti više objasnio, jedino da ti nacrtam....
Ili da jednostavno počneš ČITATI i to s razumijevanjem
Citiraj:
Autor Mitsuoka
Kakve to veze ima sa mojom tvrdnjom?
|
Ima veze s onim o čemu mi pričamo, a s tvojim blebetanjem baš i ne