View Single Post
Staro 07.01.2013., 14:31   #4986
xlr
49%winner
Moj komp

xlr's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Pa svakom svoje. Ja ne bi sa prstima išao po tim govnima i tako se patio godinu ili dvije na mobitelu od nekoliko tisuća kuna. Zbog čega? Zbog eventualno jedne ili dvije ogrebotinice koje se ne vide.
Mene i ne *ebu toliko ogrebotine koliko feeling pod prstom Na tabletu nisam mogao odigrati 2 partije fruit ninje od ljepljivog filinga pod prstima kada se ekran nakon par dana zmaže - pa sam kupio mat foliju i ubio tri muhe. Sada je pod znojnim prstom svilenkast osjećaj, nema refleksija i nema rainbow efekta od znoja. Minusi: mrvu zrnat prikaz bijele i činjenica da je folija na ekranu. Iskreno, UX mi je puno važniji.

Na mobu, SGS2, imaš ga i ti (valjda). Ekran je valjda tako gladak da se svaki k lijepi na njega, ali je i otporan (provjereno). Svejedno, uzeo sam foliju i sad prsti lakše klize. Trebam probati još i mat foliju jer živcira me rainbow efekt.

TLDR, godine i praksa su mi pokazale da prst najbolje klizi po gov... ovaj, foliji. Na stranu ogrebotine i gorile i... Ako mi ta folija jednog dana spasi mob od pokoje ogrebotine, super! Ovako barem imam bolji osjećaj pod prstom.