View Single Post
Staro 07.01.2013., 13:21   #569
LUX_67A
Registered User

LUX_67A's Avatar

Datum registracije: Jan 2009
Citiraj:
Autor ECHO Pregled postova
Evo nestalo to "R" išao sam sve provjeravati što ima veze s netom i mrežama i sad ga nema, a kako jbg. neznam išao sam vidjeti i skidanje podataka sve je OK Da na tele2 mreži sam inaće, ali možda zato što sam blizu grane(VU) se prebacio na drugu mrežu ali to nikada do sad nije bilo uključivano jer bi sigurno znao radi raćuna te sam opciju rominga iskljućio baš radi toga.Iskljućio sam automatsko traženje mreže isto.

Ima li kakva aplikacija na app storeu glede takvih stvari dakle kad se nenadano ukljući taj "R" nadam se da neće više ali...... da nebi poslije bilo nismo znali.... Hvala.
Mislim da ti je dovoljno samo postaviti mrezu na rucno ... i onda se ne moze spajati na neku drugu, nego drzi onu koju si postavio ... ja teko napravim kad idem npr. za Madarsku ... kako sam onda u dometu domicilne mreze, ostavim na rucno i sve OK. Mozda malo slabiji signal, ali radi ... dok ima pokrivenosti.
Sto se tice VU, cesto se mjesaju mreze i dok sam znao biti oko VU i oklice, uvijek sam postavke trazenja mreze drzao rucno ...
LUX_67A je offline   Reply With Quote