Citiraj:
Autor Shoshy
Lovro, nama NETREBA sav taj hod, al je itekako zabavno na njemu 
I na sljemenu mozes bez beda botomirati DH bajk, al pobogu, zasto bi iko to radio?
Bero i Pux, bas zato jer su tak dobri vozaci iskoriste MOZDA 140-150 od svojih 200mm hoda. Mic je jednom ljepo rekao, puno hoda je tu da te izvuce kad zaseres.
Vozi sta oces, btk. Sljeme se vozi od rigida do DH. Choose your weapon and shoot. Ja cu se ove godine par puta prikljucit kombijasima da malo dignem skill kojeg meni ocajno fali ( to mogu potvrditi svi koji su se iza mene vozili  ) pa jed2i, mozemo zajedno 
|
Ja sam na zadnjoj vožnji prikucao vilicu do kraja, jbg dogodi se
A hod, upravo tako, kad zasereš da te izvuče
I slažem se, netko lovi patke sa pikado strelicama a netko sa bazukom, odaberi kaj ti paše i vozi se, ja ne pametujem nikome kaj da tko vozi, isto tako tražim od ostalih prema meni, jebote nekad se osjećam kao da sam okružen jehovinim svjedocima koji me žele vrbovat pod svoje
Citiraj:
Autor night_rider
Što se tiče ove zadnje rasprave, mislim da nije bitno koji je hod maximalno iskoristiv i dovoljan na Sljemenu, već tko se s čim voli ganjat i guštat!
|

to je to, uzmi bajk i vozi se, kasnije idemo na cugu i to je to
Citiraj:
Autor Mitsuoka
Sve ti zapinje kad presporo voziš, zato sam i pao tamo gdje sam pao, jer sam morao skroz usporit dok sam zaobilazio ljude koji su nosili bikeove.
|
i ja sam slično napravio faceplant, ganjali se, bio sam prvi u redu, prikočim da pričekam ekipu, nastavim, al nisam brzine imao i zapeo sam na kamen koji inače preletim