06.01.2013., 21:15
|
|
Premium
Datum registracije: May 2004
|
Citiraj:
Autor Gunter
OK, od BIOS-a odustajem
Da, Celeron je unutra.
A gle u tome i je problem, taj komp je takoreći prvi put u mojim rukama a star je već vjerojatno ''ohoho'' tako da ja nisam ni stavljao unutra ni CPU, ni hladnjak, nit sam nanosio pastu.
U TASK MANAGERU sam primijetio da zna CPU skočit na 100% i kad pogledam pod procese tamo onaj ''svchost SYSTEM'' je na 99, uglavnom, ništa nit ne radim čist desktop i CPU USAGE je na 100 % a taj sav postotak odlazi na taj ''svchost''.
|
Mudro, nedavno sam pokušao nadograditi bios na MSI K9N6PGM2-V2,
skratio sam si zivot za par godina pokusavajuci.... 
Ako je takva situacija s kompom, onda svakako osim softverske generalke u vidu ponovne instalacije OS-a nebi bilo loše napraviti i hardversku jer se moze i na računala na neki način primijeniti ono pravilo čistoća je pola zdravlja.......a bit ce i da sam ja potpuno spaljen sto uopce s time uspoređujem 
Svakako je čudno da na frisko instaliranim windowsima jedan proces koji je sastavni dio sustava zauzima 99% resursa procesora veći dio vremena....
Trebao bi pratiti tu temperaturu proca jer bit ce da ti AMI BIOS na svoj jedinstven nacin pokusava reci da se CPU pregrijava...smrzavanjem windowsa 
|
|
|