Ok prvo malo setu info-a:
Trenutno, dok ne složim ili projektor ili neki bijesni TV, imam spojen Marantz SR4300 receiver u paru sa B&W DM602 speakerima. Sastrane bolje dane čekaju B&W LCR3 centralni i B&W DM303 bookshelfovi.
E sad, posto mi je dosadilo nosit slušalice dok sam na kompu, htio sam spojit ove 303jke na neko malo stereo pojačalo i vozit ih ko dedicated zvučnike za komp idućih 6 mjeseci dok ne zakopam TV i složim kak spada taj 5.0 sound, dok ne nađem i neki woofer pa da bude pošten 5.1.
Trebam preporuku što gledat. Mislim, izbor je prilično velik, krenuo sam guglat al' radije bi bar početni guideline od nekoga ko ima sličan setup. Nemam neke uvjete - mora bit dovoljne snage (barem 2x30W), imat jack za slušalice da mogu ubost ove sennheiserice ak zatreba, i bit rabljeno s obzirom da bi ga vjerojatno prodavao kad složim 5.1.
Jedino što sam čuo u kombinaciji sa ovim 303jkama je mali NAD 304 ako se dobro sjećam, i to je zvučalo odlično, a taj NAD je dovoljno jeftin... Ali me zanimaju alternative ako ga ne nađem po oglasima. Cijena negdje do 800 kn.