View Single Post
Staro 05.01.2013., 19:13   #3826
donbon
Banned
Moj komp

Datum registracije: Jun 2011
Citiraj:
Autor fanATIk Pregled postova
Dondonov prikaz Falling Skiesa mi je malo smiješan. Nemreš prepričat seriju na osnovu par scena koje se tebi nisu svidjele. Ljudi ostaju ljudi, sa svojim manama i vrlinama pa čak i kad alieni satru većinu zemaljske populacije.
No naravno, to nije ono što bi mi svi htjeli gledat.
BSG je imala puuuuno veći potencijal, i mogla je bit ono, uber sf serija. Al jebga, kad se scenaristi dohvate težih droga... Ono, nije mi jasno, prve dvije sezone super, a onda su počeli vrtit radnju oko politike u seriji, te fantazirat, misticifirat itd. I vide da im rating opada. Pa koji k im nije jasan??? Daj ljudima ono što žele gledat, mani se ludih gljiva.
U pravu si. Smješno jest,napisano kao apsurdnost s dozom sarkazma.
Ali to je valjda tako kod ovih novijih serija. Redatelj vjerovatno gleda naprijed za sljedećih pet serija, prati gledanost vidi da mu se gledanost povećava, pa ajmo razvući scenarij na 12 serija.
Sorry, ali ja ovdje nisam vidio kod niti jednog lika koje su mu mane i prednosti.Svi oni prepričavaju kako im je bilo ljepo dok ih nisu napali, idila i raj na zemlji.Moš se mislit?
Profesoru su najvažnija djeca.Razumljivo.Pokušava izgraditi odnos sa svojim sinovima ali sve je to u ovoj seriji površinski napravljeno nema dubine poput u seriji Sons of Anarchy.Totalno drugačiji koncept.
Još jedan apsurd koji nisam napisao. i koji užasno iritira.mechovi ih napadaju a oni se sakrili iza zapaljenog auta i razgovaraju o osjećajima.
ALO!!! WTF!!

Raspisao sam se , pa ću biti i iskren.
Odvedu ga kod gospodara, lik skuži da je on glavni ali ne učini apsolutno ništa. Većina se neće složiti sa mojim sljedećim zaključkom.
Dobro mu je dugi i kazao.Pratimo vas jako dugo, znamo za sva zlodjela koja ste si međusobno radili kao ljudska rasa.Mi smo tu da vas naučimo pameti, ako treba istrjebit ćemo vas totalno.Zaslužili ste. Dugi je ovaj puta u pravu.
Profa ga gleda kao telac i prijeti mu.U dobroj je poziciji da mu prkosi i prijeti.Umjesto da mu zabije onaj električni štap u bulju i dovrši ga.
Isitina. ljudi ostaju ljudi sa svim svojim mana i vrlinama.Ali ne ostaju svi sebični i narcisi pa čak i kada ih satru Alieni.

Zadnje izmijenjeno od: donbon. 05.01.2013. u 19:19.
donbon je offline   Reply With Quote