View Single Post
Staro 05.01.2013., 18:14   #236
Interpol
Premium
Moj komp

Interpol's Avatar

Datum registracije: Dec 2008
Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
E to sam čekao da netko napiše.
Jedino HT vuče kablove u Gračac. Vjerojatno im i nije isplativo, ali sa većom cijenom se pokriva.
Ja sam primjerice 20 km od ZG i niti jednom provajderu se ne isplati vući kablove. Imam samo HT. Drugi provajderi imaju svoju mrežu samo tamo gdje je velika koncentracija stanova i priključaka i onda snižavaju cijene, a ljudi bi onda htjeli istu cijenu pa i nižu od toga da imaju od HTa.
Trošak povlačenja kablova negdje moraju naplatiti, a nebi bilo u redu da ga naplate samo u Gračacu pa da 4 mbita plačaš 1000 kn.
Samo mi nemoj o trošku provlačenja kabela jadnog HT-a. Istom logikom bi mogao reć i da su moji starci i mnogi drugi starci plaćali po 2 iljade maraka za provlačenje kabela tog istog HT-a A ako je država imovinu svojih građana prepisala švabama za sitniš, onda ta ista država može propisima spriječit ovakvo deranje ljudi.

I ne mogu vjerovat da neko još puši priču kako bi HT spustio cijene, ali mu ne da zločesti HAKOM.

U svakom slučaju, bježim od HT-a čim mi istekne ugovor, pa makar i samo djelomično. Hvala dhalan na tablici

A ovo da ljudi žive bez interneta?
Interpol je offline   Reply With Quote