haha zna sh0kre koji je mobitel xperia p

frendu sam preporučio da ga kupi za tu lovu

jer mi se po specs i svemu naoko činio najbolji izbor za do cca 1500kn... ja ju uspoređujem sa onim što sam imao, desire, s2, one x, i sad htc 8s, od posljednja dva koja također imaju lcd ekran je crna gora (usput rečeno i kut vidljivosti je očajan, al dobro to nije toliko bitno), ali je oštrina naravno veća od 8s-ovog 4" 800x480... što se držanja u ruci tiče one x je bio hvaljen po tome pa me razočarao, kolko god je zaobljen ali su ga i previše zaoštrili na jednom dijelu, tu oštrinu shvatiš tek dok primiš nešto stvarno fino zaobljeno, 8s(idealan) i djelomično s2/s3 npr...
A 16:9 rezolucija meni nikako ne paše utoliko što je prstom teže, nespretnije dohvatit gornji rub ekrana (notification bar npr.), i jednostavno fali širine (za browsanje, tipkovnica je uža isl.), kao i kod pc monitora recimo, full hd ili 1920x1200, uvijek ova druga za nekakav ugodniji rad, osim za filmove (neko ih gleda na mobitelu?

)....
Trzav? xperia p je došla sa 2.3 androidom, odma sam mu skinuo posljednji službeni 4.0.4, i jebga za moje pojmove to je trzavo, vjerojatno ni više ni manje no konkurentan mobitel na ICS-u, ali i dalje trzav

Ok, u nekim područjima glatko radi ali u večini, po mojem sudu ne... Sigurno da bi kakav custom JB rom popravio dojam... (mada ni on nije baš toliko buttery smooth, više butter nego smooth hm).
I za kraj nemoj mene slušat ja sam ti pedantna djevica heheh, i ove zadnje rečenice od Ive i jopisa su najbolje preporuke, i ja im se pridružujem. Odi pogledat mobitel u živo!