Već sam par puta postao i tražio mišljenja i stalno sam se nećkao. Pa bi ovo, pa bi ono. Već sam sam sebi išao na živce. Brat me počeo zezati jer novi laptop kupujem preko godinu dana. Ništa mi u potpunosti ne odgovara. A i kad se zapalim za nešto, to obično bude preskupo. Eto, sad sam odlučio presjeći i kupiti laptop u roku odmah. Odlučio sam se za Lenovo
G780 Čini mi se da ima sve što trebam (17,3 inčni, 1tb disk, i3 proc), cijena mi je umjerena i u granicama proračuna (5000 kuna). Namjena mu je kućna upotreba, word, excel, internet, muzika, filmovi, igre tipa portal ili half-life, ove novije me ni po čemu ne privlače. Bitno mi je da je laptop hladan, da je displej ugodan za rad, sigurno u sljedećig par godina ne bih uzimao ništa novo tako da mi je bitno da je kvalitetan. Svjestan sam da u ovim stvarima uglavnom vrijedi koliko para, toliko muzike i da ne mogu očekivati neku super kvalitetu.
Molim za mišljenje. Jel ima što drugo bolje za te novce? Ima li tko kakva iskustva s njim? Jamstvo je samo 12 mjeseci i to mi se jedino ne sviđa. Vidim da Dell i Samsung imaju dulja jamstva, ali sa nekim cakama. Gledao sam na
web stranicama pa mi baš i nisu jasni zašto za g seriju nema mogućnosti produljenja jamstva na 3 godine. Jel laptopi te serije nisu dovoljno kvalitetni?