Ponukan vašim hvalama i dizanjem u nebesa odlučih se za kupovinu u Futuri.
Uredno se registrirah,odabrah komponente i izvrših kupnju kako sam odabrao plaćanje virmanom i dostavu očekivah ponudu e tu me dočeka prvo iznenađenje ponuda vrijedi
samo za taj dan(do sad gdje god kupovah ista je vrijedila bar 24h).Kako taj dan nikako zbog vremenskih i relacijskih teškoća nikako do banke.
Uredno sam izkontaktirao Futuru i dogovorismo istu za slijedeći dan,tako i bi sutradan ujutro
virman je uplaćen u ZABA te tako vidljiv isti momenat,opet ipak telefonski poziv potvrde istog ,dakle sve uredno 5+.
Tada iznenađenje ,isti dan nikakve mail obavjesti o narudžbi a bogme ni dan poslije ujutro.
Naime radnja se dešava srijeda 2.1,uplata 3.1 ujutro danas je 4.1 petak,očekujem potvrdu isporuke a samu radi vikenda tek u ponedeljak,valjda sam ja maler pa je tako u mom slučaju.
Eto jedino napominjem ok komunikaciju s Futurom,samo mi je malo čudna ta brzina koju napominjete a u mom slučaju očigledno nije tako ipak mislim ako je uplata izvršena rano ujutro da se ista narudžba mogla odraditi i isti dan popodne pa bi tako izbjegli neminovni vikend ali što je tu je.