Citiraj:
Autor poker
ako misliš na pomake tipa malo blješti više serem im se u čarapu i njihove nove drivere- s mojom 560gs ima nešto pomaka u fps-ima u WOT ali nije nešto pretjerano moje skromno mišljenje da radi pomaka fps s 60 na 75 se ne isplati stavljati ove drivere jer ima da popizdiš od buke venta na grafi.
|
Ne, pomak je očit, a to sa zagrijavanjem je problem pojedinih rješenja hlađenja grafe...uostalom, nikakav problem za aftermarket coolere ili malo prćkanja po Afterburneru i srodnim alatima a po pitanju adaptacije predefiniranih profila vrtnje ventilatora.
To je čimbenik koji se uzima u obzir i kod samoga odabira grafičke kartice pri kupnji, kao i kućišta, rasporeda u istome, cable managementa, case ventova...
kol'ko para, tol'ko muzike, no meni je smiješno što se sada "diže buka oko buke", a nikome ne smeta buka kada nafrlji grafu na xxxxtaktove, to je OK, no kada nV izda drivere koji nativno
poboljšavaju performanse, e to je onda problem.
Manji mi je OC, to sam odmah shvatio i nije mi bilo pravo "na prvu", no kada sam vidio da u igrama manji takt jednako dobro diše kao i prijašnji OC, jasno mi je bilo da ne gubim apsolutno ništa.
Dapače!
Ali, to je samo moje viđenje stvari, dozvoljavam da nekoga to smeta, no i za to ima rješenje- uninstall&back to old drivers