View Single Post
Staro 02.01.2013., 21:45   #393
Mar
Suit up!
Moj komp

Mar's Avatar

Datum registracije: Dec 2004
Citiraj:
Autor sh0kre Pregled postova
Nepostojanje bilo kakve offline navigacije u današnje doba je popriličan nedostatak, ili recimo mpbz-a, nije svejedno jer ćeš sa sobom morat nosit token, upisivat broj kartice, pinova, challange-a ili izvršiti plačanje i provjeru računa jednim klikom...
A mogli bi napravit i malo bolji dialer, tj. da se operacija zvanja izvrši u jednom koraku, klikom na sliku, a ne na onu malu ikonicu koju je teško pogodit i još je bez slike kontakta. Isprobao sam neke alternativne ali ni jedan nema tu "foru"...
Ali da je u globalu OS brz, jednostavan i ima svojih prednosti, to je isto točno
Dobro, sad već offline navigacija je šteta što je nema, ali realno gledajući za ono malo navigacije što ti treba (tipa pronalazak kvarta/ulice) niti online ne troši nešto puno prometa.
Jedino ako puno ideš vanka pa ti triba, ali onda je standalone GPS praktičniji ionako.

Što se tiče tih bankovnih transakcija, to je problem PBZ-a Ja ionako nikad ne bi koristija mobitel za takve stvari poput plaćanja ili aplikacija koje mi pamte tako bitne podatke.
Uostalom, uvik možeš uzeti račun na banci koja ima TAN karticu ako ti se neda zezat sa tokenom

Ovaj Android mi je iša na živce do nedavno, čini se da su dosta poboljšali stvari, a i Samsungov Touch Wizz je ok u zadnjoj iteraciji.
Nema više onog glupog buga kad je svako malo tribalo čekat par sekundi da otvori dialer