View Single Post
Staro 02.01.2013., 22:38   #392
sh0kre
Premium
Moj komp

sh0kre's Avatar

Datum registracije: Aug 2006
Otvaranje aplikacija i generalan rad mobitela nije instantan jer za svaku naredbu se prikazuje ona fancy animacija. Tipkovnica ti možda netreba bolja ali može bit (puno) bolja... Na androidu sam ih promjenio valjda 20 dok nisam došo do one koja mi najviše odgovara.... a ova na w8 mi nikak ne sjeda i nakon mjesec dana i dalje previše fulavam i pišem dosta sporije... dok je ona na recimo iphoneu *daleko* najpreciznija i ugodnija za pisat... iako kao i na ovoj fale spretniji shortcutovi za brojke, smajliće isl.

Citiraj:
Autor Mar Pregled postova
Ma "manjak" aplikacija je takva glupost od argumenta da je to smiješno...
Nepostojanje bilo kakve offline navigacije u današnje doba je popriličan nedostatak, ili recimo mpbz-a, nije svejedno jer ćeš sa sobom morat nosit token, upisivat broj kartice, pinova, challange-a ili izvršiti plačanje i provjeru računa jednim klikom...
A mogli bi napravit i malo bolji dialer, tj. da se operacija zvanja izvrši u jednom koraku, klikom na sliku, a ne na onu malu ikonicu koju je teško pogodit i još je bez slike kontakta. Isprobao sam neke alternativne ali ni jedan nema tu "foru"...
Ali da je u globalu OS brz, jednostavan i ima svojih prednosti, to je isto točno
sh0kre je offline