View Single Post
Staro 02.01.2013., 18:06   #391
Bezecinho
Premium

Datum registracije: Apr 2008
Meni je ova tipkovnica savršena, iskreno, bolja mi ne traba. Camera i slike su mi dobre, ne vidim razliku u odnosu na xperu s koju sam imao (12mpx). Doduše nisam profić za fotografije, ali golim okom nema razlike u kvaliteti.

Netko je pitao za pokretanje aplikacija. Neznam meni sve djeluje barem jednom brže nego na stock androidu moje prethone xperie S (4,04), gdje me jako živcirala sporost kod otvaranja zadnjih poziva. Nekad mu je trebalo 2,3 sekunde da otvori. Ovdje je otvaranje trenutno, i to bilo da otvaraš IE, SMS, imenik ili zadnje pozive...

Ono što mi se posebno sviđa je e-mail klijent. Moguće je imati više mailboxeva u jednom, to mi je savršeno riješeno, recimo puno, puno bolje nego GMAIL, pa Hotmail app na Androidu! Pa recimo chatanje ukomponirano u poruke, recimo meni je to odlično izvedeno, a uz People HUB ni ne trebam APP za Facebook ili Twitter, jednostavno je nepotrebna, također, Uz ovakav IE, nema apsolutno nikakve potrebe za drugim browserom, radi odlično! A o tome se zapravo i radi. Cijeli koncept WP Os-a je da ima dosta stvari "out of the box" i nema potrebe za instaliranje third party appova, jer već one ugrađene rade savršeno. (IE, Facebook, Twitter, Chat, Skype...)

Trenutno jedino kaj mi fali je navigacija neka, sa offline mapama, ostalo sve imam.

update za bateriju. jučer mi je navečer potegao neki update pa ga instalirao, a mislim da se radi o nadogradnji OS-a nisam siguran i nisam još pregledao. Uglavnom stavio sam ga na punjač i ujutro u 7 sati skinuo.

Do sad sam imao:
10-ak poziva, ukupno 25 minuta razgovora, 10 viber poruka primljenih i odgovorenih, te 5 sms primljenih i odgovorenih.
Dva mailboxa syncana u realnom vremenu. Stiglo 5,6 mailova i odgovoreno na njih
3G i GPS stalno uključen, WIFI od kad sam došao doma (oko 15,30h)
imao sam nekih 10 min Facebooka, chat stalno uključen, i 10minuta surfanja, te još nekih 15 minuta prčkanja po mobu.
Sad u 18,05 je na 70%
Bezecinho je offline