Citiraj:
Autor tutix
Ima netko Prestigio 3270B da kaže koju iz prve ruke? Isplati li se uzet ili ima neke dječje boleštine? Jel ima netko da je portao recimo CWM recovery za to čudo ili nedajbože da ga je rutao  ? Potoje li ADB driveri i takve sitnice (kakva je podrška od strane Prestigia)?
Potrebno mi je nešto da utopim put od doma do Zagreba, za koji film ili seriju i tu i tamo surfanje kad mi se neda palit laptop. Znači, nemam neke potrebe za nešto raskošno, a i navikao sam na manjak resursa i Android (Huawei U8150, U8650  ). Već sad vidim da mu je baterija žešći minus (samo 2500 mAh) ali mislim da bi mi bilo dovoljno...
|
Support ne znam kakav će biti, trenutno je na Androidu 4.0.3 Radi Gplay.
Za pogledat neki kratki clip je OK, kao i za web. Mislim, sve u skladu s cijenom, tako da je displej užasno niske rezolucije i ispranih boja, a kao bonus je i uvučen par milimetara u kućište pa je teško pogoditi rubove.
No, klinci su zadovoljni jer mogu petljat po nekakvim jednostavnijim igricama koje se još i OK vrte jer ima Mali 400 GPU
Fali RAM-a i totalno se zadavi ako nemaš task killer, ali uz task killer stvar funkcionira sasvim dobro. Baterija je OK, stvarno nemam prigovora jer izdrži deklariranih 4-5 sati konstantne torture igrama.
Rekao bih da je OK ako tražiš samo lagani surf i gledanje multimedije, ali to je to
Edit: Sretna Nova godina :O)
Što se tiče rušenja ili ne rušenja, ne znam. Jako rijetko je u mojim rukama, a do sada nije bilo problema. Mislim, gle, uvijek je tu Gplay pa možeš instalirat neki od nekoliko alternativnih browsera od kojih se bar jedan neće rušit