View Single Post
Staro 31.12.2012., 11:33   #927
Thoroughbred B
Premium
Moj komp

Thoroughbred B's Avatar

Datum registracije: Apr 2003
Bome i meni znaju dignuti živac,jučer odigrao odličnu partiju,5 komada i 3000 damage-a s TD-om V (t49) i vodimo 11:4,a taman me čeka x5! ... branimo bazu,naravno,izgubili smo,bilo je tu toliko glupana ali jednog ću posebno izdvojit,12 sec prije kraja VK detektirao u našoj bazi artiljeriju,arty opali po njemu i uzme mu 80% HP-a,VK uzvrati i naravno skine mu skoro sve,VK naravno stoji i čeka da reloada,ARTY ISTO,stoji i čeka,i 2 sec prije isteka vremena i naše pobjede,dobije šut i mi izgubili,a arty se cijelo vrijeme mogao samo spustit 2 metra i biti zaštićen,jer dok VK dođe do njega prošlo bi 15 sec minimum.

Apsolutna katastrofa,imam 3000 borbi i svakakvih kretena sam se nagledao,ali ovaj...iako je bilo vec takvih,ali ih se ne sjecam vise.Treba zabranit mnogima da igraju,mnogi daju klincima od 4-5-6 godina da igraju wot i naravno,taj klinac ode u PM s svojim T34 tenkom i cijeli tim pati zbog toga,na kraju i izgubi,šta koji... imaš dat djetetu da okolo napucava i uči se igrat rata,a mene popravak tier 8 + izgubljen meč košta ko' suho zlato.

Baš se znam iznervirat,random meč bi trebalo nekako filtrirat,debili neka igraju s debilima,a ozbiljni igrači s istim takvima...

Jučer gledam tip ima 11k battles i effectiveness 400 !!!!!! ?! Također mi nije jasno kako igrač s effectiveness od 840 može imati 54% pobjeda na 4000 borbi,a ja s eff 1300 i 3k borbi sam tek na 51%,nevjerovatno.

Effectiveness - XVM