View Single Post
Staro 30.12.2012., 14:39   #2687
poltergeist
Premium
Moj komp

poltergeist's Avatar

Datum registracije: Aug 2010
Kakav fail sinoc...
Bolja polovica mi stize busom jucer u noci i autobus se pokvari negdje 60km od kuce. 4 ujutro. Sta cu, reko posalji mi google mapsom di se nalazis pa cu sjesti u auto i doci po tebe. Poslala ona meni lokaciju a ono negdje nasred ceste, bogu iza nogu. Dobro, reko taman da isprobam navigaciju sa google mapsom.

Pokaze mi on rutu sa kojom da idem i trazim ja gdje je start da pokrenem navigaciju kad ono: NEMA! Samo preview route. Ma nemoguce, odem proguglat jer sigurno nesto propustam. A ono imam sta vidjet:
Google Maps App za iPhone podrzava TURN BY TURN navigaciju samo za neke zemlje a medju njima NEMA HRVATSKE!

Kakva komedija od aplikacije. Tolko se PLAKALO o Apple mapama, ovdje po forumu, po nasim vijestima i portalima jer neki nisu znali kako ce sada bez dobre i pouzdane navigacije. I onda Google izbaci svoje mape i NITKO u mjesec dana ne primjeti da se sa tom aplikacijom ne moze obrisati ni dupe a kamoli je koristiti u osnovnu svrhu navigacije. Kakva lakrdija od ekipe.

Palim Apple Maps, nalazim lokaciju i startam navigaciju koja me glasovno (uz redovno masakriranje imena ulica od strane Siri ) vodi do destinacije i drage.