Ovaj topic mi se cini close enough, neznam di bi drugdje pitao..
u mobu imam 2gb micro sd karticu , ibome postaje premala.Cak ne zbog potreba mojih osobnih fileova, nego mi treba navigacija , ne stanu mi karte njemacke jednostavno..
SAd ono sto me zanima, uzeo bih 8 ili 16gb karticu, gruntam si jos dal uzet class10 8gb ili class4 16, al mislim da cu ovu vecu, nemam neki top mobitel, bitniji mi je prostor od tih par desetinki.U foticu koji snima 720p stereo klipove imam 8gb sandisk class2 ili 4 SD karticu, i nikad nije bilo nikakvih problema.Vjerovatno moze brze , ono picture-to-picture time, ali stvarno nikad problema ni sa slikanjem (u RAWu recimo, sto je daleko vece od biloceg sto mobitel radi) ni sa snimanjem.
Zanima me , dali mogu nekako skopiratu, bekapirati sve te programe i opcenito sve sto imam na ovoj postojecoj SD kartici, na ovu novu sd karticu koju mislim nabaviti?po nekoj logici ne, file system se negdje zapisuje i nemres to samo tak kopirati.
Personaliziram mob 3 mjeseca ,hrpa aplikacija je gore, sve lijepo razmjesteno..
ako nista krenut cu ispocetka kaj sad ..
jedino da probam kemijati da stavim sve kaj se staviti da na internu memoriju, pa onda prebaciti na SD kad ju stavim .. ?