Citiraj:
Autor KrpaZG
Vidim da se dijele iskustva sa ozljedama pa da se i ja prikljucim.
Treniram jiu-jitsu vec neko vrijeme ali trenirao sam i mma i karate.
Ozljede? najcesce se zapinjalo sa noznim prstima po tatamiju i to jednom kad ga kresnes ce te bolit mjesecima...
Dalje....skoro par puta pukla ruka tj. lakat....na armbar-u...bilo je i izcasenih prsti....masnice i modrice da ne pricam...ugl nista jos ozbiljnije nije bilo fala bogu i nadam se da nece jer nezelim prestat trenirat jedan jako zanimljiv sport!!  )) pozdrav svim borcima
|
Di treniras? Ja sam zapinjo sa malim noznim prsticima.. Lakat me bolio godina nakon sto sam presto. Sad me kopka da bi opet iso malo skinut kojih 20kg sto sam natovario pa se dvoumim izmedu rekreativnog boksa ili jj.. Ja sam prva dva pojasa polozio kod Bajzeka(dojo u Hebrangovoj , kasnije u Formi, 03-06 negdje u tom periodu.), prije neg sto su svi poceli brijat i frajer je strucan i zna bit dobar trener. Prvih godinu dana je bila super ekipa, dost decki sa sub turnira i par dobrih judasa pa do kick-boksera itd. Kasnije su klub raspo po pola, gramzljivost nekih i onda je sve krenulo nizbrdo. Na kraju se pocelo previse vrtit oko love pa sam odleprso. Tih godina mi je frend nabavljo Cdove sa UFCovima i placo ih je po 100kn pa smo to gledali vikedima uz dobru plju....
Sad se treba prabcit na strem. ak netko ima dobar, slobodno..
http://coolsport.tv/stream1.html