Citiraj:
Autor Mar
8S sam vidija i izgleda fora, ali opet ima puno ograničenja i vrlo slabu bateriju.
Više su mi dosadili ovi androidi, nikad na zelenu granu s njima, uvik lagaju koliko god jaki bili, čak i najnoviji modeli, izrada je ajme a iphone je još gori, praktički ista stvar već 5 godina 
|
Ako je išta na 8s dobro onda je to baterija, na papiru nije bogzna što ali uz (relativno)mali ekran i OS koji očito dobro upravlja resursima ona postaje daleko bolja nego bilo koji android telefon (koji sam dosad posjedovao). Android je i meni dopizd. ali mi i windows postaje lagano dosadan već nakon mjesec dana

....
I za iphone se opet nebi složio, koliko god ga i ja nevolio ali brz/smooth je za popizdit, i čini mi se jednako toliko stabilan, pouzdan, i ima najljepše aplikacije., to je jbiga činjenica... Dok w8 ipak ima pokoju mušicu u vezi stabilnosti, i nije baš toliko smooth, pogotovo u nekim aplikacijama poput gmaps-a.
Što se tiče ograničenja 8s-a, osim nedostatka prednje kamere i kompasa (osobno ne pre bitno) ne vidim koja bi to druga bila... osim ograničenja samog w8 OS-a.