View Single Post
Staro 29.12.2012., 11:50   #4326
FitzTN
Premium
Moj komp

FitzTN's Avatar

Datum registracije: Aug 2007
Citiraj:
Autor ShanTech Pregled postova
Dal bi se igralo na tom računalu? Koji monitor imaš? Što je s napajanjem, nisi ga naveo u komentaru? Imaš neko? Ako imaš, koje? Optiku imaš ili ti ne treba? Način plaćanja? Neko određeno mjesto kupovine?
Nešto sitno, ništa posebno i ništa zahtjevno . Monitor je HP ZR24w, 1920x1200. Napajanje treba, plaćanje gotovina, određeno mjesto - MagazinRS, ali lako ja nađem zamjensku komponentu ako baš te nema, pa nema brige za to . Optika je sitna stavka, lako dodam.

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
Ovako nekako:
Hvala, znači po tebi ne bi trebao neki bolji cooler, koji bi možda mogao u pasivnom modu držao idle procesora?

Citiraj:
Autor FRipper Pregled postova
kada si u idlu ištekaj kuler sa ploče

a ne znam,ja imam fd mini i box kuler na i5 3330 i ja ga necujem ni u loadu :S čujem više ventilatore od kučišta

uglavnom sve se lako podesi u biosu...a ako ti baš bude bučan lako kasnije kupis neki tiši,jači....
OK, pogledam sve. Kupio sam ljetos sličnu konfu s i5 3550 i istim kučištem, PCP&C Silencer 500W, bez posebne grafičke i samo s HDD-om, pa znam kako je tih, jedva se čuje i ovako .
Ova GPU koju si stavio je čak i prejaka za mene, nisam mislio da ima tako jaka pasivna .

Zadnje izmijenjeno od: FitzTN. 29.12.2012. u 12:05.
FitzTN je offline   Reply With Quote