Well, do sada najbolja prodaja je bila 5m. Max love sta sam ikad imao je sadasnjih 33m. A od toga je 95% samo sa act 3 runom i lovom sa poda + prodajom zutih u gradu.
AH me ne ide pa da me ubijes.
Sa DH sam udario plafon sa 165k dpsa, i osim gem upgradea ja nemam gdje dalje. Sva sljedeca oprema je vise nego sam ikad imao golda. Probao sa barbom i monkom igrat, inekako mi fali range.
Monka sam digao speed i 100k dpsa al 99% vremena ne vidim ni gdje sam ni koga tucem ni jel se depiliram sa arcane sentryem il lavom.
Em ovako imam companione da umjesto mene kupe gold
Edit - kako mrzim kad nemogu previewat statove opreme prije nego je opremim. Da, odavno koristim link foru da vidim ingame, al ili je blizz sta zasrao il je negdje drugo problem. Npr, u 2s manticore zabijem 2 gema za critt, preview kaze da dobijam 15k dpsa, opremim xbow i dobijem samo 3k dpsa? Nisam razbio set, nisam nista dirao, samo preview nekad laze ko pas. Ili ne racuna da cu izgubit 15% dpsa ako maknem bow radi innate bonusa.
Sad imam windforce sa 1313 dpsa i 194 dexa, preview bowa sa 1400 dpsa al bez dexa je cca minus 2k dmga. A Wforce sa 1350 dpsa bez dexa i sa socketom (praznim) je minus 12k dpsa. Trosak na nevdijeno je idiotizam.
Pa, jel tko zna koji "working" simulator itema? Tipa ovo mi je lik, i sad sa ovim oruzjem bi dps isao gore-dole i koliko?