View Single Post
Staro 27.12.2012., 21:27   #1523
CROUCH
Premium

CROUCH's Avatar

Datum registracije: Oct 2006
@shantech
Hvala na prijedlogu, ali vise ni sam ne znam sto bi... krenuo u futuru po komp, ali ispalo da ne daju na rate na moju karticu, tako da cu ipak morat kesirat... mozda i bolje da je tako jer imam do sutra popodne odlucit se...

E sad na kes idem maksimalno do 6500+-200 kn
Sto se tice klokanja, kloknuo bi ga rado ali do sada nisam imao iskustva s tim pa bi dao nekom od frendova da se pozabavi s tim...

Povjerio doma ovaj keks sto imam, ipak ispao drugi iako kingston... sto se grafe tice, citao sam da je nvidia bolja za graficke programe, za 3d program ali ako je koji Ati jednako dobar za tu namjenu a bolji u igrama, spreman sam poslusati savjet (dok god nije puno preskuplja). Ova 650ti mi je ockej cijenom, a vjerujem da tjera sve nove igre bez problema, ima hdmi sto mi bitno zbog spajanja na TV (igre, filmovi).

Najvise me buni ploca, tu stvarno pojma nemam sta I kako - Msi z68ma nije preskupa, ali ako je koja bolja za 100-200 kuna, uzeo bi skuplju... kao zalog za buducnost, jer kad napokon kupim taj komp ne mislim ga mijenjati bar 5 godina, eventualno koju komponentu...

Za kraj link na zadnje sto sam slozio, pa samo molim info jel koatibilno ovo sve medjusobno I jel dobro slozeno (omjer ulozno-dobiveno)
http://www.pohrani.com/?1n/kN/2qVjy4...-12-27-18-.png

P.s.
Ako bi se dalo ov nagurat u Fractal design define mini, radje bi isao na to kuciste cisto iz subjektivnog razloga dizajna - ova sva druga mi izgledaju prenacickana I "djecja"

Sry na duzem postu I jos jednom hvala svima na pomoci...

Edit: ova konfa sa linka je cca 6550 kn
CROUCH je offline   Reply With Quote