View Single Post
Staro 09.11.2002., 04:38   #33
msvrtan
..

Datum registracije: Oct 2001
Citiraj:
Originally posted by dpajur
e kume, vidim imamo isti dojam s35. jedino sto kod mene baterija radi savrseno, to me najvise odusevilo. zaboravim kad sam ga zadnji put napunio, traje po tjedan dana.

tipke su koma, a na demo modelu mi se cinilo da ce bit super, jer osjetis kad si stisno tipku.. no to mobitelu nis ne znaci, ko sto velis, stisnes 4 puta (i znas da si stisno 4 puta) a koji put primi 3, koji put 5.

meniji su ko windowsi, imam internet na sto mjesta, nisu bas nekak organizirani.. user friendly ko prosjecni svabo.

jedino bi ti reko da si bateriju pogledas, jer tu nest ne stima. moj je skoro dve godine star i baterija jos drzi savrseno. opo je sto puta, i dalje radi. zilav nema sta
ma to sa baterijom sam mozda i skontao...svi koji imaju starije s35-ice nemaju te probleme...ja sam dodatno kupio 1000mAh jer sam poludio kad je 10 ujutro ja na poslu/faksu/gradu i cujes pip pip ..ode baterija...

ova nova traje oko 3 do max 4 dana...

nakon sto su mi svi rekli da sa s35 nemrem pogrijesiti ..to je zakon mob i sl. sam cuo od onih koji imaju novije simense (svih vrsta) da im je baterija za qrac..ukljucujuci i tipa koji recenzira mobitele...ima s45 ili tak nesto i ima iste probleme...
msvrtan je offline   Reply With Quote