View Single Post
Staro 26.12.2012., 15:04   #1472
Michel
Premium
Moj komp

Michel's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor MAGARAC Pregled postova
Ne kuzim koji k ti je radio sa tim gusenjem da te grlo boli. Treniro sam Judo i znam par gusenja i kad ti stera jubucicu nutra moras tapkat odmah. Druga gusenja u koja je ukljuceno grlo ja ne znam.

Meni je jedno koljeno unisteno tak da ne mogu kleknut, oba mala prsta na nogama sam strgo a laktovi su me bolili jos godinama nakon prestanka treninga. Ko klinac sam treniro boks, aktivno svaki dan osim ned i to je vec sasvim druga prica. Stalno stucen nos, zuljevi i natecene sake. To sam presto jer sam stalno bio razbijen u htio sam ostat bar malo lijep.
A ne znam ni ja koji mu je klinac bio. Stjero mi je grlo u stranu znaći da ti jabučica i cijeli dušnik praktički pođu u jednu stranu , tako da ti je donja strana palca i zapešće budu na jednoj strani vrata i guraju u drugu. Nisam siguran da je to uopće legalan potez.

Inaće gušenja koja inaće radimo sam mnoga doživio na sebi i napravio na drugima i nikoga nije bolilo poslje. Ne znam osobno uvijek jako pazim svog sparing partnera jer ono u principu to ti je kolega/prijatelj.
Za natjecanje nemam ni volje ni znanja ni želje ni m...a

Ali eto u svakom sportu se nađe poneka budala i slično.....
A kako inaće imam neke vrtoglavice koji su mozda od vratne kraljeznice pitanje je i hocu li nastaviti. Vjerojatno hoću bar još malo jer kako kažem pazim maksimalno i idemo relativno lagano.....
rizik od ozljede prihvaćam ali ono kad se dogodi da nekoga pogodiš malo jaće ali opet recimo nedavamo high kick middle udremo po rebrima i to ali opet umjereno više vježbamo da plasiramo tehniku a ne da ozljedimo ali poneki se vole malo pokazati kako su veći i jaći pa eto belaja.
Meni nije jasno ako su ovakve pizdarije kad se ide lagano kako zaboga ovi prežive prave okršaje........ Jednostavno kad gledam sparing ovih što su profesionalci u klubu pa to cijela dvorana zazvoni kad sjedne dobar udarac i ovima ništa , mene pogodi čovjek koji nikad nije vježbo s debelom rukovicom i blagim udarcem pa gledam jupiter, kad ja njega pogodim i on isto.....
Ovi samo reću ko pa proće svima nam je tako bilo....
E sad ovako kad čovjek gleda sa strane reko bi pa poginuće svi do jednoga za tri treninga ali vidim nikome ništa ohoho vremena..... poneka manja ozljeda.... sad ti budi pametan.
Michel je offline   Reply With Quote