Citiraj:
Autor MAGARAC
Ne kuzim koji k ti je radio sa tim gusenjem da te grlo boli. Treniro sam Judo i znam par gusenja i kad ti stera jubucicu nutra moras tapkat odmah. Druga gusenja u koja je ukljuceno grlo ja ne znam.
Meni je jedno koljeno unisteno tak da ne mogu kleknut, oba mala prsta na nogama sam strgo a laktovi su me bolili jos godinama nakon prestanka treninga. Ko klinac sam treniro boks, aktivno svaki dan osim ned i to je vec sasvim druga prica. Stalno stucen nos, zuljevi i natecene sake. To sam presto jer sam stalno bio razbijen u htio sam ostat bar malo lijep.
|
A ne znam ni ja koji mu je klinac bio. Stjero mi je grlo u stranu znaći da ti jabučica i cijeli dušnik praktički pođu u jednu stranu , tako da ti je donja strana palca i zapešće budu na jednoj strani vrata i guraju u drugu. Nisam siguran da je to uopće legalan potez.
Inaće gušenja koja inaće radimo sam mnoga doživio na sebi i napravio na drugima i nikoga nije bolilo poslje. Ne znam osobno uvijek jako pazim svog sparing partnera jer ono u principu to ti je kolega/prijatelj.
Za natjecanje nemam ni volje ni znanja ni želje ni m...a
Ali eto u svakom sportu se nađe poneka budala i slično.....
A kako inaće imam neke vrtoglavice koji su mozda od vratne kraljeznice pitanje je i hocu li nastaviti. Vjerojatno hoću bar još malo jer kako kažem pazim maksimalno i idemo relativno lagano.....
rizik od ozljede prihvaćam ali ono kad se dogodi da nekoga pogodiš malo jaće ali opet recimo nedavamo high kick middle udremo po rebrima i to ali opet umjereno više vježbamo da plasiramo tehniku a ne da ozljedimo ali poneki se vole malo pokazati kako su veći i jaći pa eto belaja.
Meni nije jasno ako su ovakve pizdarije kad se ide lagano kako zaboga ovi prežive prave okršaje........ Jednostavno kad gledam sparing ovih što su profesionalci u klubu pa to cijela dvorana zazvoni kad sjedne dobar udarac i ovima ništa , mene pogodi čovjek koji nikad nije vježbo s debelom rukovicom i blagim udarcem pa gledam jupiter, kad ja njega pogodim i on isto.....
Ovi samo reću ko pa proće svima nam je tako bilo....
E sad ovako kad čovjek gleda sa strane reko bi pa poginuće svi do jednoga za tri treninga ali vidim nikome ništa ohoho vremena..... poneka manja ozljeda.... sad ti budi pametan.