View Single Post
Staro 26.12.2012., 11:19   #734
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Nešto se ne sjećam kako je FF 3 izgledao, ali ja nikakve bitne promjene u dizajnu ne vidim unazad par godina, barem ne toliko primjetne da bi radi toga odbio updejtat na noviju verziju.
Hehehe, ako razliku vidis kao suptilnu, onda si sretan covjek i manje se uzrujavas. Volio bih da mogu tako gledati na uzas od sucelja, dok ga 3x povratak ne dejstvuje u dusevni mir.

Citiraj:
Autor Rade0n Pregled postova
Ovo za skrolanje također nisam primjetio, možda ti nije uključen 'smooth scrolling'.
U trenutku pisanja imao sam overlay maznjavu resursa uz podosta preklapanja i edit aplikacija, pa je to bio razlog. No, i sad kad pogledam, Opera to radi za malu nijansu cisce. No jos je veliki put pred svim browserima da skrolanje dobije finocu bez "mentalnog naprezanja" kod brzih prelaza i hrpe ponavljajucih elemenata.

Opcije za skrolanje su mi uvijek iskljucene jer ne volim efekt koji rade. Dobar kod polaganog kretanja misem, no kod trackballa izgleda jako lose i umara.

Bas konstatiramo, kad je prije koju godinu Element Properties postao "povratni" dodatak, kao da je nagovjestalo komediju 2012 :

Favicon Restorer 1.4 i vracanje starog "Send link" u preimenovani Email link.

Na stranu sigurnosni razlozi za prvog, samo, pitam se, hoce li u FF20x mozda zakljuciti i da je "Save as" sigunosno kompromitirajuc za rad, pa i njega budem skidao kao dodatak. Kad pogledam slicne gluposti u popisu dodataka, stvarno se zapitam za buducnost razuma.

...
Visage je offline   Reply With Quote