Citiraj:
Autor HONDA type R
ok, hvala, morat cu uzet zasebni uredjaj, samo neznam koji, imas li ti neku preporuku do ,,,neznam 2k kuna? prvo sam uzeo mitsu kirigamine zen klimu dao 9k pa posto joj filtracija nije jaca strana, nema plazma filter i slicno, samo catchein sam uzeo i daikin ururu prijenosni filter neka filtrira zrak i usput nek ovlazuje kad ima potrebe pa za to opet 4k dao, i sad opet ovo, vec mi dosta uredjaja po kuci koji su svi mogli biti u jednom a jedan da je japanac i da ima sve nisam uspio naci. 
|
Ako imas sto si spomenuo, ne vidim da ti ista vise treba. Sve je kvalitetno, a kao pravi PCE prebivatelj, moras u dubini hardverske duse znati, da je najpametnije komponenta koja vrhunski radi jedan posao, tako da, ne brini dalje
Nove modele bas i ne pratim, osim sto bi svima preporucio (ako mogu) Toshibu ili Mitshubinjaru. Morao bi vidjeti koji je model i slike naci, ali poznanik ima prijatelja, koji nam je od havarije slao dopise iz Japana i saznah, da ekvivalent top modela od Toshibe, na njihovo trzistu, imaju 2x raskosnije daljinske i maske unutrasnjih jedinica. Ne samo Toshiba vec i ostala top imena. Nazalost, samo za njihovo trziste i ne idu vani u top kozmetickom izdanju. I naravno, pozadinsko do ibera na daljiskom