Citiraj:
Autor MAGARAC
Bil je jedan u mom kvartu. Ogromna mrcina od 100kg a najcesce ga je setala bakica od 40tak kg sa lajnom koja ide skroz oko leda. Nisam vidio tog psa da je potrco ili naglo reagiro na bilo sta, flegma totalna. Meni je kod tak velkih pesa bed sto obicno dosta kratko zive.
|
Mene je taj pas odusevil. Ajmo reci ljubav na prvi pogled. Setam ovog svog windfuckera i vidim lika kako seta nesto ogromno i pitam ga kaj je to i veli engleski mastif. Prekrasna mrcina, mislim da mi je covjek rekao da ima 110kg. Ja ostal paf. Pas onako miran, to je bio prvi put da se ovaj moj pas skrival iza mene i plakal

, obicno laje na druge bez obzira na velicinu. Nazalost, vec dosta dugo nisam vidio tog covjeka da ga pitam za iskustva s tim psom.
Ako je zbilja onak dobar kao sto pisu o njemu onda bi ga sigurno instalirao u dvoriste. Bez ijednog trena razmisljanja. Samo bih htio cuti neka iskustva.
A znam da je bed sto dosta kratko zivi, ali sta mu ja mogu.
Najvise me zanima koliko je zahtjevan za nekakvu dresuru i kakav je prema strancima. Taj pas je pojava sam po sebi, nadam se samo da nije 3.14zda