Evo malo kaj se tice Protab25 XXL 10" A10 boxchip, sad ga imam nekih 10 tak dana i sta se tice brzine i rada sam zadovoljan, ne rusi se i ne smrzava, skida sa marketa sve normalno kao i sa "drugih" marketa

i sve ljepo odradi. Office dokumente uredno otvara i odradjuje ako imate potrebu. brzina wifi na speedtestu je isto onako kako treba full p/d/u.
internet mu ljepo radi sa njegovim browserom (chrome naravno ne radi) a druge nemam potrebu stavljat. zvuk je jak i cist na muzici i na filmovima koje vrtim sa usb sticka ili sa njegovog flasha (nisam neku razliku primjetio) sa BS playerom. Interni player ima probleme sa titlovima ( mora biti isto ime titla i filma ...ne znam zakaj a ne da mi se to radit pa je tu BS bolji).Straznja kamera je dobra za poslikat nekaj vani ali u zatvorenom je banana - ocekivano. pogleda se dva filma cca, ili se igrati moze cca 5-6 sati (meni je stalno ukljucen wifi ako to ima neke veze radi baterije , mozda da se iskljuci bi duze trajala). Eto ako jos kaj nekog zanima nek pita. S time da druge tablete nisam nikad ni probo pa ne znam kaj moram bolje ocekivat, uglavnom sam sa svime zadovoljan.