View Single Post
Staro 02.06.2005., 20:27   #16
ivan OS
Premium
Moj komp

ivan OS's Avatar

Datum registracije: Nov 2003
Citiraj:
Originally posted by daddo
par stvari... I-RIVER nije smece ... a driveri ti ne trebaju nakon firmware upgradea...

jedina mana I-RIVER mp3 playera je nemogucnost direktnog prikljucivanja na racunalo... ali opet... koliko cesto punis/praznis 1 gb podataka? i ne zaboravimo da pricamo prvenstveno o mp3 playeru a tek nakon toga o DATA STICK-u...

Da se razumijemo... Creative ima izvrsno rijeseno sve... Iriver je definitivni broj 1 sto se zvuka tice... a ostalo je klasa i(s)pod... i nize.
Govorim baš o tome da Creative ima izvrsno rješeno sve.Znači trebao bih nositi i data stick i mp3 player ako mi se eventualno neka mjuza eventualno svidi ili neki file trebam ili neku prezentaciju i za sve to i kablove,znači trebam kofer!!
Mp3 player slušam većinom kad se rekreiram a o kvaliteti možemo raspravljati ali mislim da tko želi kvalitetno slušati sluša u vlastitom domu ili negdje drugdje na malo vrijednijem HI-FI uredjaju a ne na tim malim playerima koji su napravljeni da omoguće komoditet a ne audiofilsku ekstazu!Sport ljudi,rekreacija a flash memorija,nema trzanja,preskakanja, izmedju ostalog snimiš si neke file-ove koje trebaš želiš nije bitno,samo ga stikneš u usb i to je to! O čemu mi ustvari govorimo!?
ivan OS je offline   Reply With Quote