View Single Post
Staro 24.12.2012., 14:50   #1
zuka017
Registered User
Moj komp

Datum registracije: Dec 2012
Popravak: Genius zvucnici 5.1

Pozdrav svima, ja sam Adis iz Rijeke, 23god nezaposlen kao i svi ostali... po 1. put s vama...

kad smo to zavrsili idemo na problem:
prije cca 2god sam kupio
Genius SW-HF5.1 5000 i sada nece da se upale prvi put kad mi se to desilo mislio sam da su crkli,
ludim ja i pizdaram susjedu tetku sto me pogledao kroz prozor dok je baba mara zalijevala cvijece kad ono desi se Cudo i prorade. Nebi mi smetalo da su opet proradili ali nisu

trenutno mi:
LED lampica se vise ne pali
Klikam Stendby za on/off nista se ne desava
Probao promijenit uticnicu i dalje nista
Probao u drugom stanu di je bolje napravljena struja u kuci i opet pogodite sta se desilo : nista

Provjerio osigurac i cijeli je radi normalno nije spaljen
prilikom svega toga skuzio sam da Ovaj Kotacic -/+ za pojacavanje, smanjivanje kad se pojaca vrati se na originalnu poziciju tj. smanji skroz.
sad ja kontam i otvorim tu kontrolnu plocu izvadim motoric koji pokrece taj famozni kotacic i rucno ga okrenem na desno tj pojacam i vrati se nazad kad dodje do kraja kotacic stane ali motoric i dalje vrti.

inace bi trebao stat i ponovo se normalno upalit kao i do sad al ga i dalje vrti.

Sad mene zanima kako to popravit, dali se zvucnici ne pali radi tog motorica sto i dalje vrti ili je tu neki drugi problem. ako je u cemu bi mogao bit problem:?

Hvala unaprijed za svaki odgovor i pomoc
zuka017 je offline   Reply With Quote