View Single Post
Staro 23.12.2012., 19:36   #1483
FRipper
MiningMod
Moj komp

FRipper's Avatar

Datum registracije: Jun 2005
Rekao sam u mnozini, nisam se okomio na tebe nemoj biti umisljen, ne izdvajam nikoga..vec govorim o ploči i k procevima za takve usere...

Edit: i oladi vise s tim spikama futurac itd (sada sam se okomio) da imam dobri iskustva toliko sa centrom,admom slagao bi i tamo, imam u futuri puno i sva su mi dobra, zato i tamo slazem! ti ak imas u centru ok,slazi tamo...a sloziti jeftinije a bolje mozda i mogu,ali kuda bi me ta jeftinoča dovela? do sloma zivaca prilikom reklamacije....nemam iskustva,necu ni razmisljati sastavljati tamo...pogotovo neki centro koji je nedavno poceo sa radom i o kojem se jos nis ne zna i pogotovo ne diskont koji nema ni dostavu ni sastavljane besplatno i u kojem moras nekada danima čekati nešto i koji je ono najvazniji na rubu propasti a direkt sa dobavljacima prilikom reklamacije mi se neda zezati,zat kupim u futuri i saljem ako treba njima pa nek se oni zezaju dalje

Edit2: čist informativno koliko si para ostavio u centru i diskontu,svojih para? te koliko si imao reklamacija tamo?

Zadnje izmijenjeno od: FRipper. 23.12.2012. u 19:48.
FRipper je offline   Reply With Quote