NIšta preko telefona, maila i sličnog.
Isključivo pismenim putem.
Ali ja i dalje ne kužim kome ti sve duguješ, Iskonu ili t-Comu. Zamrzavanje ja nikada nisam čuo, ako nemaš pisani papir onda ne postoji zamrzavanje.
Ovako bi ti glasio prigovor t-comu.
npr. Poštovani,
sukladno Zakonu o zaštiti potrošača, (NN 89/09, 133/09, 78/12) čl. 8 st. 1 upućujem vam pisani prigovor zbog naplate fiktivne usluge nedfiniranog sadržaja bez isporučenih računa i obavijesti.
Naime, prijelazom na drugog operatera (Iskon), xx.2006. prestali su dolaziti vaši računi, bilo kakve obavijesti u dugovanju te se xx.2009. vi onemogućili/isključili moju liniju pomoću koje sam se povezivao na Iskon internet.
Zbog gore navedenih stvari ovim putem tražim vaše obeštećenje zbog nemogućnosti ostvarivanja povezivanja na internet drugim operaterom s kojim sam imao ugovornu obvezu i koji je slao račune za nepruženu uslugu koju ste vi blokirali. Osim toga, imao sam veliku materijalnu štetu, budući da su se moje poslovne obveze morale realizirati putem interneta. Iz svih navedenih razloga zahtjevam obeštećenje u iznosu od 12.000kn što danas sa kamatama iznosi 16.000kn.
U slučaju negativnog odgovora morati ću poduzeti daljnje pravne korake.
Srdačan pozdrav
šušta s odvjetnikom
ako sam te dobro skužio, ovako bi ti glasio pisani prigovor. Isprintaj ga i pošalji pismeno ht-u u zagreb