Htio bih vas koji se malo bolje razumijete u kompovenešto pitati..imam neki stari komp koji ima grafu radeon 9200..te s time nemogu igrati manje više ništa...pa sad vi koji se bolje kontate htio bih nekako,negdje nabaviti radeon 9500 ili više(jasno mi je da ni s tom grafom neću moći igrati ove nove igrice, ali eto bar da mogu LOL,COH i slično),naravno polovnu,ali uopće neznam gdje bih tražio..negdje sam pročito da je lik ovdje kupio grafu,ali nemogu naći neku takuvu temu,pa eto.. tko zna gdje bih mogao naći neku takvu grafičku,ili ju možda ima, bio bih zahvalan da napiše....
hvala na odgovorima,popunio sam mojkomp tako da će se valjda sad vidjeti konfiguracija,što se tiče napajanje nisam mogao naći.ali mislim da to neće biti problem pošto je staro oko 3god...ako još nešto treba što se tiče konfiguracije samo tražite...gledo sam i ja na njuškalu cijene grafičkih pa se i meni koji se baš ne kontam puno u to učinilo 150 kn puno za grafičku koja je stara 5-6 godina i još polovna, pa ako bi mi sad neko mogao reći koja bi mi bila grafa najbolja s obzirom na ovu jadnu konfiguraciju