Tema: Žderonje
View Single Post
Staro 22.12.2012., 20:30   #27443
Hamm
Pod naletima kopita zla
Moj komp

Hamm's Avatar

Datum registracije: Dec 2005
Citiraj:
Autor Jelc Pregled postova
Zaboravil si one ćevape koje si mučki sam poŽderal i nisi nikom htel dat ni jedan
Ovo sam očekivao od sise ALI NE I OD TEBE 'SUSED'.

Makaršto..čim sam izvadijo čevose odmah su došli buljo, lesi i sisa. Svima sam dao čevosa.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
pa ne znam baš ni da se netko od one plate pomfača okoristio
E žderalo mi se ko prascu pa sam navalio. U ostalom tko ti je branio da uzmeš? Na kraju si stavio platu tam sastrane i ondak je tam ostalo nepojedeno, a bezveze.

Citiraj:
Autor Amdejac Pregled postova
Jesi vidio kako je krme mučki prešutilo ogromnu platu pomfrija i velike čevape?
Rekao sam čevose. Ali sam zaboravio na pomfač.

Citiraj:
Autor syss Pregled postova
ja sam pojeo valjda tri pomfrija i jedan ćevap, a i to teškom mukom nažicao
Gle džubre. Nisam ti nikaj rekao kad si gurao svoje prljave ruke u moju lepinju!

Citiraj:
Autor Mad_Duke Pregled postova
Jucer narucio pizzu, uff. Rekao malo jace zapecenu. Došla je taman. Fina (ne stavljaju zamjenski sir i dodatke), zapecena i masna (jebga, sa toliko kulena nemreš). Ubio se njasvi Super je kaj im je i šprek baš reš pecen, hrskav i nikad nisam dobio komad sa hrskavicom.

Pizzeria Stross - Slavonska - sa Martinovke
Pohrani.com
rajcica, sir, kulen, špek, ljuti feferoni, ajvar/vrhnje

Inace, pizza fakat oscilira koju uzmeš, ali ova je najbolja. Uzeo sa vrhnjem, a može se birati sa vrhnjem ili ajvarom.
Goru pizzu u životu nisam pojeo.

Na žalost tako je morao poceti post. Ponukan tvojom maltene preporukom i ja sam narucio isto kaj i ti.

Uzeo sam "veliku" slavonsku pizzu sa ljutim feferonima i vrhnjem te sam kao i ti napomenuo da je malo jace zapeku. Rezultat je:

Pohrani.comPohrani.comPohrani.com

Kao što vidite MALO jace zapeceno je netko shvatio "ajmo karbonizirati" pizzu. Ali tome nije kraj.

Uz to što je pizza bila karbonizirana i dobrim dijelom za smece još je bila slana u toj mjeri da sam jedva jeo. Pojeo sam pola, a ostalo bacio u smece. Inace sam obožavatelj slanog i ljutog ali ovo je bilo nešto odvratno.

Zadnji put da sam tamo jeo. ODVRATNO!

Zadnje izmijenjeno od: Hamm. 22.12.2012. u 20:49.
Hamm je offline   Reply With Quote