kako nisam objasnio:
t-com=telefonska linija i telefon, a iskon=internet
internet je podmiren, telefon je imao dug. zašto nisam riješio dug za telefon? pa zato jer jednostavno ja nisam nabio skoro 4000kn (četiri tisuće kuna) telefona zivkajući okolo po europi
znači:
- iskon=internet je plaćan redovno iz mog džepa jer je bo bio dogovor dok
- t-com=telefon=4000kn dug=nije plaćen => iskopčavaju telefon => kad nema telefona, nema ni interneta
- zovem iskon - plaćeno
- zovem t-com - dug 4000 kn
- ok ukućani dragi, prelazim na vip mobilni internet, ko vas j...
ali budući da sam sumnjao u mogući nastavak naplaćivanja interneta, zvao sam koga drugog nego ISKON, koji me je isprespajao sa svim telefonima koje imaju da bi mi na kraju rekli da ništa ne brinem jer je račun ZAMRZNUT, znači nisam pitao susjedovu mamu koja radi u banci i ima prijateljcu koja radi u optimi...
tako da ne kužim s kim sam trebao razgovarati nego s iskonom...šta sam trebao tražiti generalnog direktora za tako banalnu informaciju?
jasno mi je da ukoliko ne zatražim raskid ugovora, oni nastavljaju s paketom koji sam imao u ugovoru, ali trebali su mi reći da sam dužan plaćati dok ne koristim, rekao bi ok, ako ste tako sastavili ugovor, ali zašto mi nisu slali uplatnice kao do tada da plaćam 100-200 kn mjesečno, nego sad mi prezentiraju 3000kn.
uostalom nisam toliko retardiran da bi držao pretplatu od 8 Mbit/flat za 260kn 3 godine kad sam mogao prebaciti na 2 Mbit/1GB za 100kn, kad već nemam interneta