View Single Post
Staro 22.12.2012., 12:50   #732
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Zbog dusevnog mira i kompatibilnosti drzah na 14x, jer mi se nije dalo ufati u kemijanje za ostanak Firefox3 klasicne teme. Na latopu ili sporednoj masini -moze. Ali na glavnoj, bog ga blagoslovio, tko moze koristiti razvodnjeni dizajn default izgleda FF-a. Kao da su ruke zavezane

Za one koji su propustili saznati za modariju koja radi i u zadnjoj 17x-ici, a zude za klasicnom temom, samo ponudite ovo u FF instalaciju i nazad na 3x idilu.

Alternativna mi se uopce ne svidja : sady_theme3 .

Sreca nece dugo trajati, sudeci po "modernistickim" zahvatima koje cekaju tabove i boga pitaj sto u nadolazecim verzijama, no dobro...

Zapravo sam htio pitati, koji se #%^@! desava kod FF iza 14x po pitanju finoce "rendanja" kad se skrola? Posebno u forumskim layoutima koji se ponavljaju. Jednostavno je vidno gostanje naspram verzija prije 14x. Probam na dvije razlicite masine na zadnjem 17x = ista stvar. Odem na Operu/Ie i vidno, vidno mirnije prolazi na istim stranicama.

Na nekim stranicama, izgleda kao da ih gledaju oci moreplovca koji tjedan nisu vidjele sna.

ccc
Visage je offline   Reply With Quote