Citiraj:
Autor Šušta
ne kužim šta je nerazumljivo?
|
Pa nerazumljivo je zasto nisi taj problem rijesio jos davne 2009. i zasto su ti uopce zakljucali internet kako kazes:
Citiraj:
Autor Šušta
Zovem tehničku podršku, pitam zašto ne radi internet, da nije možda neki račun ostao neplaćen ili sl., odgovaraju da je sve podmireno.
Dobro, na kraju skužim da su ovi iz t-coma zaključali liniju i bok
|
Sta bok? Kako su ti zakljucali liniju ako je sve placeno? Zasto od 1. nisi vise imao net? U cemu je bio problem?
Totalno si nejasan i koliko sam shvatio sve tvoje se svodi na razgovore s nekakvim imaginarnim ljudima koji rade u SZK, oni su ti rekli da je sve podmireno i oni su ti rekli da ne trebas platiti pretplatu za iskljucen net, a to je totalno nebitno.
Ti moras imati crno na bijelo neke stvari, dokaze, ugovore i sl. dokumentaciju.
Ako svoj slucaj zasnivas na razgovoru s tehnickom sluzbom prije dvije godine onda najbolje da odma odes platiti taj dug.
Citiraj:
operateru pisati žalbu mi djeluje isto kao da to prepričavam susjedu u kafiću
|
Necu pretjerati ako kazem da je dnevno u HR jedno 5000 ovakvih slucajeva gdje se ljudi zale operateru za racune koji su preveliki, za troskove koje oni nisu napravili i sl.
Nisi ni prvi ni zadnji.
Da bi rijesio svoj problem potrebno je lijepo sastaviti text sa svim bitnim informacija, tko, kada, kako, zasto i gdje i poslati ga operateru kao zalbu, ne znam sta ti tu nije jasno, to je normalna procedura i operateru je cesto uvazavaju ako si u pravu i ako je greska do njih.