View Single Post
Staro 22.12.2012., 00:15   #205
Krscho
Registered User

Datum registracije: Oct 2008
taj ims je tesko sranje nevideno, meni dns dosle upute da se "moram" prebaciti na to, pito ih datum kada ce prestati raditi analogna centrala il kaj vec nam om podrucju, nemaju pojma i seru okolo

Da sve je lijepo uvodenje nove tehnologije no mi zivimo u hrvatskoj ne usa di je informaticka pismenost obicnih ljudi na niskom nivou ( hrvatskoj ne),nedaj boze da baki koja mi udlajena 30km u seoskoj zabiti uvede ims, dobije srcani napadaj i bas nema struje pa nemre hitnu pozvat, bi onda mogo tuzit t-com kaj mi baka umrla jer nisu uslugu mogli joj dati da u tom trenutku telefonira hitnu zbog imsa jer joj ga uveli?

furat cu kolko cu moc analogno ovo jer em bi trebo busiti 80 godina staru kucu di imam 3 teleofna na raznim mjestima em vuc dobrih 30m kablova kroz te rupe, ako mi ukinu bas analogni telefon zatrazit cu raskid ugovora bez placanja penala il nek dofuraju tehnicara i sam sredi mi kroz kucu kablove ili sud i potraziti jeftiniju opciju, sve vise ljudi prelazi s t-scuma a oni nastavljaju tlacenje korisnika, sramota, a ugovor mi jos traje godinu i pol
Krscho je offline   Reply With Quote